Case de marcat Brasov – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Brasov – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Brasov? Iti oferim in articolul de fata informatii utile in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Brasov.

case de marcat brasov
Casa de marcat Brasov

Obligativitatea utilizarii casei de marcat in cazul de fata a unei case de marcat Brasov o au agentii economici care livreaza bunuri catre consumatori sau presteaza servicii.

In cazul achizitionarii unei case de marcat Brasov se apeleaza numai la distribuitorii autorizati. Casa de marcat trebuie inregistrata in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate.

Inainte de inceperea activitatii casa de marcat trebuie fiscalizata. Fiscalizarea presupune introducerea seriei fiscale in casa de marcat.

Case de marcat in Brasov – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Brasov poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat in judetul tau.

Fiscalizarea casei de marcat in Brasov presupune depunerea dosarului la DGFP Brasov sau in judetul unde se afla punctul de lucru si unde veti instala casa de marcat.

De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea  unei case de marcat Brasov presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizator prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Brasov – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Brasov o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat brasov
Casa de marcat Brasov

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Pe langa o casa de marcat Brasov veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani dar si imprimante termice. In afara de acestea veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru ItDepot.ro si te ajutam sa alegi casa de marcat potrivita pentru afacerea ta si echipamentele periferice.

In portalul itDepot veti regasi case de marcat compatibile pentru retail, farmacii sau restaurante si servicii de transport sau medicale.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.