Case de marcat Braila – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Braila – informatii utile

Ai nevoie sa fiscalizezi case de marcat Braila? Iti oferim in articolul de fata informatii utile in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat Braila.

case de marcat braila
Casa de marcat Braila

Domeniile de activitate in care se utilizeaza case de marcat sunt: retail, farmacii, restaurante, servicii de transport si medicale dar si servicii de instalare si intretinere a bunurilor, posta si curierat.

Prezenta unei case de marcat in cazul nostru a unei case de marcat Braila, este obligatorie pentru toti agentii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii directe catre consumatorii finali.

Operatorii economici utilizatori ai unei case de marcat Braila au obligatia sa emita bonuri fiscale si sa le predea clientilor.

Utilizarea unei case de marcat trebuie sa corespunda cu data inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie declarata.

Case de marcat in Braila – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Braila poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat din raza judetului Braila.

Fiscalizarea unei case de marcat in Braila presupune depunerea dosarului la DGFP Braila sau unde se afla punctul de lucru dar mai ales unde veti instala casa de marcat. Nu in judetul unde aveti sediul social al companiei. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Braila presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Braila – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Braila o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat braila
Casa de marcat Braila

Pe langa o casa de marcat Braila veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani sau imprimante termice. In afara de cititoare de coduri de bare veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete.

 

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.