Case de marcat Botosani – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Botosani – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Botosani? Iti oferim in articolul de fata datele necesare in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Botosani.

case de marcat botosani
Casa de marcat Botosani

Obligativitatea utilizarii casei de marcat in cazul de fata a unei case de marcat Botosani o au agentii economici care livreaza bunuri catre consumatori sau presteaza servicii.

In cazul achizitionarii unei case de marcat Botosani se apeleaza numai la distribuitorii autorizati. Casa de marcat trebuie inregistrata in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate.

Inainte de inceperea activitatii casa de marcat trebuie fiscalizata. Fiscalizarea presupune introducerea seriei fiscale in casa de marcat.

Case de marcat in Botosani – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat Botosani poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat in judetul tau.

Fiscalizarea casei de marcat in Botosani presupune depunerea dosarului la DGFP Botosani sau in judetul unde se afla punctul de lucru si unde veti instala casa de marcat.

De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea  unei case de marcat Botosani presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizator prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Botosani – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Botosani o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat botosani
Casa de marcat Botosani

Pe langa o casa de marcat Botosani veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In afara de acestea veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat.

In portalul itDepot veti regasi case de marcat compatibile pentru retail, farmacii sau restaurante si servicii de transport sau medicale dar si furnizarea energiei electrice si termice, a gazelor naturale, a serviciilor de telefonie (inclusiv de telefonie mobila), de posta si curier, de televiziune (inclusiv prin cablu) si internet.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.