Case de marcat Bacau – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Bacau – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Bacau? Iti oferim in articolul de fata date utile in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Bacau.

case de marcat bacau
Casa de marcat Bacau

Achizitionarea unei case de marcat Bacau se face doar de la distribuitorii acreditati in judetul aferent inregistrarii firmei.

Distribuitorii autorizati pot sa ofere si servicii de mentenanta pentru case de marcat Bacau care au fost achizitionate.

Case de marcat in Bacau – fiscalizare

Operatorii economici care presteaza servicii si livreaza bunuri catre consumatori au obligatia sa foloseasca case de marcat in Bacau din prima zi de activitate. Casa de marcat inregistreaza tranzactiile financiare din cadrul unei firmei, iar bonul fiscal sau factura fiscala se preda clientilor finali.

Pentru achizitionarea unei case de marcat Bacau poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distributie case de marcat in judetul Bacau.

Fiscalizarea casei de marcat Bacau presupune depunerea dosarul la DGFP Bacau sau in judetul unde se afla punctul de lucru si unde veti instala casa de marcat. Nu in judetul unde aveti sediul social al companiei. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea  unei case de marcat Bacau presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizator prin datele inscrise , respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Bacau – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Bacau o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat bacau
Casa de marcat Bacau

Prin portalul itDepot.ro comercializam la nivel national o gama diversa de echipamente inclusiv case de marcat Bacau. In afara de acestea gasiti terminale mobile, cititoare coduri de bare, imprimante termice sau sertare de bani si consumabilele necesare.

In gama noastra vei regasi case de marcat compatibile domeniilor de retail supermarket-uri si spatii comerciale dar si farmacii sau restaurante, servicii de transport si servicii medicale, curierat sau posta, televiziune si internet.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.