Cartuse imprimanta Epson – rezultate perfecte de imprimare

Cartus imprimanta Epson original
Cartuse imprimanta Epson Originale

Epson a dezvoltat echipamente de imprimare si consumabile de tip cartuse imprimanta inkjet care functioneaza intr-o perfecta armonie.

Astfel, sistemul Epson ofera rezultate consecvente si fiabile, cu un efort minim din partea utilizatorului.

Epson investeste in permanenta in cercetari ample, in echipamente performante de productie si testeaza produsele comercializate intr-un mod riguros.

Producatorul Epson a patentat tehnologia cu efect piezoelectric, tehnologie care este pe baza de cristale.

Acest lucru inseamna ca in spatele fiecarei duze exista un cristal care vibreaza in momentul in care primeste un impuls electric.

In momentul in care cristalul vibreaza spre interior, cerneala din cartus imprimanta este impinsa spre exterior si imprimata pe coala de hartie.

Un cartus imprimanta cu cerneala este format dintr-un rezervor pentru cerneala lichida si este prevazut cu duze mici.

Cerneala  este tiparita pe coala de hartie prin aceste duze. Duzele sunt de dimensiunea unui micron, iar numarul lor determina rezolutia de imprimare.

Cartuse imprimanta Epson

Cartuse cerneala original Epson
Cartus cerneala Epson original

In urma unui studiu efectuat de Epson Europe, s-a stabilit faptul ca 74% dintre directorii companiilor din Europa au optat pentru tehnologia inkjet (cartuse imprimanta cu cerneala).

Acest lucru s-a intamplat dupa ce acestia s-au familiarizat cu beneficiile aduse de cartusele ink in domeniul lor de activitate.

In cadrul studiului s-a facut o comparatie intre imprimantele cu cartuse inkjet si imprimante cu cartus toner.

Producatorii Epson au declarat ca intr-un procent de 99% deseurile sunt diminuate prin utilizarea de cartuse inkjet.

In Romania, 86% dintre persoanele chestionate au declarat ca imprimantele sunt esentiale pentru desfasurarea eficienta a activitatii. In timp ce 72% dintre persoane afirma ca birourile nu pot exista si functiona fara imprimarea pe hartie. S-a ajuns la concluzia ca un angajat imprima in medie pana la 38 de pagini pe zi.

Contractele sunt imprimate cel mai des, intr-un procent de 56% iar rapoartele si brosurile intr-un procent de 45%.

Cartuse imprimanta Epson  – viteza de tiparire

Imprimante si cartuse Epson originale
Imprimante si cartuse originale Epson

Imprimanta cu toner poate imprima utilizand toner imprimanta negru pana la aproximativ 75 de pagini pe minut. Cu un cartus toner color se pot imprima pana la aproximativ 60 de pagini pe minut.

Imprimantele care functioneaza cu cerneala (cartus imprimanta inkjet) imprima cu o viteza cuprinsa intre 21 si 45 de pagini pe minut.

Producatorul Epson a declarat printr-un comunicat de presa ca tehnologia cu jet de cerneala este in expansiune. Epson  spune ca un dipozitiv inkjet va imprima pana la 100 de pagini pe minut.

Bineinteles, viteza poate varia si in functie de tipurile de documente care se imprima (text, imagini sau grafice

Cum poate influenta imaginea companiei un cartus imprimanta?

Cartus imprimanta Epson
Cartuse imprimanta Epson

Imprimanta de documente are un rol important si de baza, indiferent de domeniul in care activam.

Fie ca tiparim documente, fotografii sau facem imprimare industriala, alegerea pentru consumabile imprimanta trebuie facuta intr-un mod corect.

In functie de tipul de afacere si de nevoia de imprimare, este recomandat sa se opteze pentru cartuse imprimanta originale.

Utilizand cartuse imprimanta Epson originale, producatorul ofera garantii extinse imprimantelor produse de acestia. In baza studiilor efectuate, s-a demonstrat ca producatorii ofera cele mai bune consumabile pentru dispozitivele proiectate de ei.

Producatorul Epson nu va garanta calitatea imprimarii in momentul in care se opteaza pentru un cartus compatibil sau remanufacturat.

Aceste cartuse compatibile sau remanufacturate sunt fabricat de terte companii, total separate de producatorii de cartuse originale.  Sunt vandute sub denumirea de “cartuse compatibile” pentru diferite marci de imprimante.
In momentul in care se utilizeaza alte cartuse imprimanta decat cele originale, producatorul Epson nu poate sa ofere nici un fel de garantie de functionare corecta a imprimantei Epson.

Cartuse imprimanta ieftine – afla cum sa economisesti bani

Cartuse imprimanta XL Epson
Cartus imprimanta XL Epson

Imprima mai mult si economiseste cu noile cartuse imprimanta Epson XL cu cerneala.

Epson ofera posibilitatea de a alege intre un cartus imprimanta standard si un cartus imprimanta XL, din gamele Claria si DURABrite ultra Ink.

Utilizand un cartus imprimanta Epson XL costurile de imprimare pe pagina sunt reduse. Cartusele Epson XL te ajuta sa reduci bugetul alocat consumabilelor cu aproximativ 25%.

Cartusele standard sunt potrivite atunci cand doriti sa pastrati costurile de achizitie reduse sau in cazul in care tipariti rar.

Cartusele XL sunt ideale in momentul in care tipariti volume mari si sunteti dispus sa faceti o investitie initiala mai mare, pentru ca ulterior sa reduceti costul de imprimare.

Economisiti cu pana la 30% cerneala utilizand cartusele individuale ink.
Epson ofera cartuse de cerneala individuale in intreaga sa gama de imprimante cu jet de cerneala.

Prin utilizarea de cartuse imprimanta individuale, in momentul in care s-a consumat o culoare, aveti posibilitatea sa inlocuiti doar cartusul consumat.
Folosind cartuse de culori combinate, puteti sfarsi prin a arunca intregul cartus chiar daca s-a terminat doar o singura culoare. Astfel, exista riscul sa risipiti cantitati mari de cerneluri ramase.

Epson NU recomanda utilizarea unor cartuse compatibile

cartuse originale
cartuse imprimanta originale

Folosirea unui alt cartus imprimanta decat cel original poate genera defectiuni imprimantei sau erori de tiparire.

De cele mai multe ori, imprimanta poate afisa erori cum ar fi: “Niciun cartus nu este instalat”, “Toner consumat”, “Cartus gol” sau chiar “Acest cartus nu este original”.

Producatorul Epson ne transmite ca atunci cand utilizam un cartus compatibil, imprimantele pot intampina diferite probleme tehnice:

  • exista posibilitatea ca instalarea de cartuse compatibile sa nu se faca usor
  • imprimanta sa afiseze diferite tipuri erori (vezi mai sus)
  • calitatea de tiparire poate fi mult mai slaba
  • pot aparea scurgeri de cerneala* d
  • duzele imprimantei se pot bloca utilizand cartuse compatibile. Cerneala din cartusele originale Epson este special conceputa astfel incat sa functioneze perfect impreuna cu imprimantele Epson.

*Scurgerile de cerneala pot conduce la un randament scazut al imprimarii si cu timpul, acest lucru, poate defecta imprimanta.

Cine isi doreste sa isi piarda timpul gandindu-se la imprimanta si la cum sa ii repare erorile, cand de fapt, aceasta ar trebui sa functioneze usor si fara nicio problema?

Gama de cartuse imprimanta Epson DURABrite Ultra Ink

Cartuse Epson
Cartuse Epson

Proiectate special pentru imprimarea business, cartusele Epson DURABrite Ultra Ink au o uscare rapida si rezistenta de lunga durata. Documentele tiparite isi pastreaza intensitatea culorilor.

Comparativ cu cernelurile pe baza de vopsea, cartusele Epson DURABrite Ultra Ink au in compozitie particule de pigment acoperite cu rasina.

Acest lucru ajuta ca tusul sa faca aderenta pe suprafata hartiei si faciliteaza uscarea rapida a continutului imprimat pe diferite tipuri de hartie.

Cartusele DURABrite ultra Ink sunt ideale pentru utilizarea în medii in care imprimarea pe ambele parti este utilizata in mod regulat sau setata ca standard.

Aderenta este perfecta deoarece cantitatea de cerneala imprimata pe hartie este intr-o cantitate optima. Datorita acestui lucru se poate imprima in siguranta fata-verso fara sa afecteze acuratetea datelor imprimate.

Continutul imprimat rezista impecabil chiar si in momentul in care folosim un marker evidentiator sau picuram accidental apa pe foaie.

Gama de cartuse imprimanta Epson Claria

Cartus imprimanta Epson Claria
Cartuse Epson Claria

Bucura-te de imprimarea zilnica folosind cartusele Claria de la Epson.

Daca esti in cautarea unei solutii accesibile pentru imprimarea de acasa, in care sa beneficiezi de continut clar si fotografii in culori vii si lucioase, cerneala Claria de la Epson este solutia excelenta.

Formula cartuselor Claria in patru culori contine atat cerneluri pe baza de pigment cat si pe baza de vopsea.

Pigmentul de cerneala negru este extrem de bun pentru imprimarea textelor lizibile. Cerneala pe baza de vopsea cyan, magenta si galben este excelenta pentru fotografii lucioase.

Cu setul versatil de cartuse imprimanta cu cerneala, poti descoperi bucuria si comoditatea de a imprima fotografii de inalta calitate de acasa. Poti, de asemenea, sa tiparesti si documente zilnic.

Cartusele Epson sunt vandute individual astfel incat sa inlocuiesti, atunci cand este cazul, doar culoarea consumata.

Pentru imprimarea de mare volum sunt recomandate cartusele Epson XL.

Cartuse imprimanta Epson – profesionalismul la tine acasa

Cartuse cerneala Epson Premium
Cartus cerneala Epson Premium

Obtine cele mai bune rezultate folosind cerneala de cinci tipuri de culori Claria Premium de la Epson.

Cu Epson ai posibiliatea sa tiparesti documente de calitate superioara si poze in imagini clare, culori vibrante si profunde.

Amintirile tale fotografice vor dura generatii intregi datorita imprimarii cu cerneala Premium Claria. Vor rezista intr-un album foto pana la 300 de ani, fara sa isi piarda din intensitatea culorilor.

Tu ce tip de imprimanta si cartus imprimanta folosesti?

Daca inca nu stii ce sa alegi, atat in privinta unei imprimante  cat si a unor cartuse imprimanta Epson, consultantii itDepot te vor ajuta sa faci alegerea corecta.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.