Beneficiile unui aparat de etichetat DYMO

aparate de etichetat dymo

Iti doresti un aparat de etichetat adaptat nevoilor tale? DYMO iti pune la dispozitie o gama variata de aparate de etichetat dymo de cea mai buna calitate si la pret promotional pe itDepot.

Aparate de etichetat DYMO
Imprimante etichete termice DYMO

Dupa cum bine stii, toate produsele comercializate trebuie sa fie insotite de o eticheta de produs tiparita in limba romana.

Scopul etichetarii este acela de a da consumatorilor informatiile necesare, suficiente, verificabile si usor de comparat.

In acest mod este permis consumatorilor sa aleaga acel produs care corespunde exigentelor lor din punct de vedere al nevoilor si posibilitatilor lor financiare, precum si de a cunoaste eventualele riscuri la care ar putea fi supusi.

Un aparat de etichetat DYMO contribuie le redactarea unor etichete lizibile si de dimensiuni optime in functie de nevoia de tiparire. Dispozitivul de etichetare DYMO este comod si usor, se poate conecta la PC prin USB si vine intr-o varietate de dimensiuni si culori.

DYMO LabelWriter este gama cu cea mai mare cautare si preferata de utilizatorul de aparat de etichetat.

Utilizand un aparat de etichetat DYMO totul devine mai usor iar afacerea ta mai vizibila.

Tot ce trebuie sa faci este sa tastezi textul cu ajutorul tastelor rapide, printr-o singura atingere. Dupa care tiparesti etichete profesionale si perfecte de fiecare data.

Optiune de tiparire aparat de etichetat manual

Cu multiple dimensiuni de fonturi, diferite stiluri de text si peste 200 de simboluri de selectat.  Datorita acestor aspecte, un aparat de etichetat LabelManager DYMO simplifica crearea de etichete.

Cu ajutorul dispozitivului DYMO aparat de etichetat vei crea etichete de inalta calitate potrivite pentru toate nevoile companiei din care faci parte.

In plus, un aparat DYMO de etichetat este compact si usor de manevrat, facand usor procesul de etichetare pentru aproape orice si oriunde.

In general, un aparat de etichetat DYMO are functia de oprire automata astfel, durata de viata a bateriei este prelungita.

Aceasta functie de oprire automata a aparatului de etichetat opreste automat dispozitivul in momentul in care nu mai este utilizat.

Mai departe vom prezenta in detaliu cateva aparate de etichetat DYMO impreuna cu beneficiile acestora.

Ce aparat de etichetat DYMO sa alegi?

aparat de etichetat DYMO
aparat de etichetat DYMO LW450

Imprimanta de etichete DYMO LW450 este destinata segmentului de birouri si este ideala pentru imprimarea etichetelor de transport (AWB-uri, expeditii de marfa), etichete de adrese, etichete pentru stocarea documentelor, ecusoane personalizate sau coduri de bare la o viteza de 51 de etichete/ minut.

Dymo LW450 are o rezolutie de imprimare de 600 x 300 DPI ce face ca etichetele sa fie tiparite la o calitate ridicata.

Softul inclus are peste 60 de modele de etichete gata pregatite care pot fi personalizate cu logo-ul sau grafica companiei.

De asemenea se pot imprima etichete din Microsoft Word, Excel, Outlook, Mac, QuickBooks si alte programe compatibile.

  • Aparat de etichetat Dymo LW450 Duo DY838920, USB
aparat de etichetat DYMO LW4o
aparat de etichetat LW4o DYMO

DYMO LabelWriter 450 Duo este o aparat de etichetat termic versatil, cu ajutorul caruia vei putea tipari o gama variata de etichete.

Avand capacitatea de a imprima atat etichete din hartie cat si etichete permanente din plastic, esti gata de a aborda practic orice sarcina de etichetare la birou sau acasa.

Deoarece este o imprimanta termica, nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la cerneala sau toner.

Software-ul DYMO Label pune la dispozitie peste 100 de tipuri si stiluri de etichete. Acesta poate fi sincronizat cu aplicatii precum Outlook Contacts sau Mac Adress Book.

Widget-ul QuickPrint permite sa tiparirea rapida a unei etichete. LabelWriter 450 poate tipari etichete direct din Microsoft Word, Excel, Outlook si CardScan. Toate acestea fara sa fie necesara reintroducerea informatiilor.

Fie ca ai nevoie de o eticheta sau de 100 de etichete, un lucru este cert: calitatea va fi intotdeauna aceeasi. Textul, simbolurile grafice si codurile de bare vor fi clare si precise, totul datorita rezolutiei de 600 dpi.

  • Aparat de Etichetat Dymo LabelManager 160P DY946320
Aparat de Etichetat LabelManager
Aparat de Etichetat DYMO LabelManager

Aparat de Etichetat manual Dymo Label Manager 160P DY946320 detine un afisaj generos ce permite vizualizarea etichetelor inainte de tiparire.

Benzile de etichete pot fi personalizate cu ajutorul celor 5 dimensiuni de text, 7 fonturi, 8 casete de incadrare si peste 100 de simboluri.

Memoria aparatului Dymo este de 9 etichete folosite in mod curent. Este dotat cu tastatura alfabetica si taste de navigare usor de utilizat pentru acces rapid la functiile speciale.

Metoda de printare este direct termic cu tastaura QWERTY.

Se pot tipari etichete pe linii (cate doua linii) si utilizeaza benzi adezive din hartie, plastic sau material metalic subtire.

Pret promotional aparat de etichetat DYMO

Daca iti doresti sa vezi toata gama de aparate de etichetat DYMO, te incurajam sa accesezi www.trada.ro. Pe Trada Marketplace vei avea acces si la preturile promotionale pregatite special pentru clientii interesati.

Daca ai nevoie de un numar mai mare de aparate de etichetat la preturi mici si de consumabile pentru acestea, consultantii itDepot te vor ghida sa faci alegerea corecta, in functie de nevoile de tiparire si iti vor face o oferta https://www.itdepot.ro/aparate-de-etichetat-preturi-267personalizata.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.